JORNADA DE DRETS HUMANS

El proper dimecres 15 de gener celebrem la Jornada de Drets Humans, un projecte ideat pel Departament de Lletres del centre i treballat durant el primer trimestre a l’assignatura de Geografia amb l’alumnat de 3er d’ESO.

Durant algunes sessions del passat trimestre, l’alumnat ha investigat sobre la Declaració dels Drets Humans i sobre el compliment d’aquests drets a alguns països seleccionats. Aquest dimecres tindrà lloc l’exposició de les conclusions a les quals ha arribat l’alumnat de 3er d’ESO. Amb aquestes conclusions, intentaran conscienciar a la resta de companys de secundària de la importància del respecte als drets humans.

D’altra banda, hem triat el cartell anunciador de la jornada que ha resultat guanyador al concurs realitzat a les classes de l’assignatura d’Educació Plàstica i Visual. L’alumne guardonat és Adrián Senabre Poveda.

PROJECTE “CLIMES I PAISATGES NATURALS DE LA TERRA”. 1er d’ESO

Us presentem el treball sobre els climes i paisatges naturals que ha realitzat l’alumnat de 1er d’ESO aquests últims dies del trimestre a l’assignatura de Geografia i Història per a treballar de forma diferent aquest tema. Amb unes cartolines han exposat totes les característiques dels diferents climes del món i els seus paisatges derivats d’ells. Uns treballs acompanyats de bones fotografies que mostren la fauna i flora típica de cada clima, mapes que situen el clima a la seua zona climàtica i climogrames per a mostrar els elements de temperatura i precipitacions amb una sola ullada. Seguidament, han realitzat les exposicions on han sigut capaços d’exposar de forma oral tot el seu treball. Per últim, hem realitzat sessions a classe de preguntes sobre els climes i paisatges naturals a tots els grups per assabentar-nos dels coneixements adquirits per part de tot l’alumnat.

Haz clic en este enlace para ver las fotos.

Página 9 de 106